Friday, 29 March 2013

Cuti Berpantang

Yuuhuuu....

Umang ai...osah lamo eh cuti berpantang ni. Sobar yo lah. Nak dekat 4 bulan kot. Jangan salah faham dengan tajuk entri ni, pemilik blog seorang lelaki mana mungkin cuti berpantang -- memang tak la kan.  Ku akui perutku ini sukar dikawal tumbesarannya lagi, ntah bila la nak kempis *sangat* Isterinya juga belum sampai waktunya untuk cuti berpantang.

Pantang yang dimaksudkan disini ialah pantang menulis blog. Entri terakhir ialah pada 12 Disember 2012. Agak-agak boleh submit Malaysia Book Of Record tak ni? Hehehe... Sesekali ada jugakla aku jenguk blog sendiri ni kasi up bilangan pelawatnya. Up lah sangat bajet top blogger beribu-ribu orang singgah blog ni. Kalaulah blogger popular boleh claim diri diorang sebagai blogger picisan, yang aku out of range nak dilabel sebagai blogger ape pun aku tak taulah hehehe. Tak taulah kenapa malas benar nak update blog, tapi dalam kepala ni ada je benda nak dikongsikan.

Hello....ni nak baq hang, sungguhpun out of range siap cuti berpantang lagi ni, tapi still ada jugak orang sudi nak komen-komen entry aku yang lepas-lepas *terharu mak* tapi aku pulak tak balas komen mereka *jangan label aku sombong* pastu siap ada orang sesat singgah kat blog aku based  feedjit kat sidebar ni *lagilah mak rasa terharu*.

Ni nak pecah rahsia ni, adalah sorang pembaca setia blog ni tanya aku, "Abang, bila abang nak update blog, ayang bukak je blog abang hari-hari tengok benda yang sama jek, update la bang, ayang rindu nak baca blog abang". Siapakah itu? Watak aku kena rahsiakan. Ke korang boleh teka...

Eh...eh... bertambah sorang lagi follower aku http://komputerdanperisian.blogspot.com/ Terima kasih :) Tengok tu, blog tak berupdate pun ada orang nak jadi follower lagi. Anda memang orang BAIK hati.

Banyak benda nak tulis ni. Takpe simpan-simpan dulu. Gelojoh namanya tu. Tak baik kan? 

2 comments:

Aku Dan Komputer said...

Terima kasih sudi highlight nama blog saya kt sini ye :D

alanbaik said...

@ADK, sama2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...