Tuesday, 12 May 2015

2 Tahun Kesepian

Betul...
Hampir 2 tahun menyepi
Kasihan kan???

Sepi tanpa sebab dan alasan
Tiada nafsu nak menulis
Kadang-kadang terdetik dalam hati dan fikiran
Ada cerita dan info yang nak dikongsikan

Hari ini...
Wife saya dah buat blog sendiri
Bila tengok dia menulis
Rasa keinginan tu pun datang :)
Saya terus suruh wife invite saya jadi penulis jemputan blognya
Siap memaksa lagi tu

Tak malu betul...
Ada blog sendiri tapi diabaikan
Kasihan kan???

Dia punya tahap kasihan sampai iklan Nuffnang pun dah hilang. Nampak sangat dah lama tak update, orang iklan pun takde untung.


Tapi, biar terabai pun, ade jugak yang menyinggah dengan search keywords. HAHAHA AKU BANGGA 2 SAAT...


1 comment:

Пётр Ларионов said...

Выбирай! индивидуалки трансы Москвы
Милая, ухоженная и сексуальная девушка скучает без мужского внимания!!! Проявлю все чудеса нежности заботы и ласки! Внесу приятное разнообразие.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...