Tuesday, 10 April 2012

Rumah View KLCC


Wah....bestnya!!!
Hari-Hari boleh tengok view KLCC KL Tower ni. Kalau malam lagi cantik kot.


Nak pulak selalu orang datang hantar makan.
Lagi best...

Tapi best ke?
Sebab bukannya kat rumah sendiri pun
Tumpang aje kat sini


Carnation Ward
KPJ Tawakal Specialist Hospital
Doktor yang merawat aku tu Board of Director rupanya
Datuk Dr. Hussein Awang


Walaupun dah tengok view KLCC, orang hantar makanan, dapat layanan baik doktor, nurse dan staf lain, baru aku dapat rasakan betapa boringnya duduk kat hospital ni. Tak sabar rasanya nak balik rumah. Walaupun rumah takde view KLCC huhuhu.


Nasib baiklah ada officemate datang meriuhkan keadaan bilik ni sekejap. Taklah rasa boring sangat. "Weh, korang ingat ni office korang ke hah boleh buat bising-bising macam selalu? hihihi". Terima kasih sebab sudi datang bawak buah tangan dan kerja office yang tertangguh tu.

Tak sabar nak balik rumah. Nak naik demam aku rasa. Sejuk betul. Patutlah ramai orang tak suka duduk lama kat hospital. Bila dah kena batang hidung sendiri rasakannnn.








4 comments:

alifah@along said...

biar tak duduk depan KLCC pun kalau ianya HOSPITAL :) get well soon alan

Myra Jay said...

smoga cepat sembuh:)

alanbaik said...

@along @myra : thanks. dah ok sekarang ni :)

Sharidawati Shahrudin said...

sha penah masuk spital masa darjah 1 sbb gastrik dan masa nak beranak. tu je..kira2 nya dua kali..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...