Wednesday, 14 December 2011

Banjir Kilat Di Perpustakaan Negara

Saksikan gambar sekitar majlis banjir kilat di hadapan Perpustakaan Negara, Bernama di Jalan Tun Razak pada 13 Disember 2011. Gambar sempat diambil semasa nak tengok wife aku di Hospital Pusrawi.







P/s: Bayangkan.....Aku yang bergerak dari Jalan Raja Laut pastu lalu Chow Kit menghala ke Bulatan Pahang. Start depan HKL dah jam teruk tahap gaban. Aku mat rempit yang tak berapa nak sejati ni menghadapi kesukaran untuk mencilok-cilok. Rasakan hahahaha

4 comments:

kak ina kl said...

La kamu pun ada kat situ ker..akak sampai kul 8.00 pagi. masuk ot room dalam pukul 10.00 lebih. memang tak ada rezeki nak jumpa wife kamu.

nasib baik sempat balik dalam pukul 2.00 lebih..alhamdulliah kalau idak pengsan duk dalam keta berjam-jam

alanbaik said...

Kak ina: Saya dh agak. Saya selisih dgn akak kat pintu lif tingkat 2 tp mcm tak pecaya tu kak ina. Lps pikir2, sy tak puas hati nak follow akak dari belakang. Tgk2 akak dah hilang. Bila baca entri akak pasal imran sunat lagilah meyakinkan saya bahawa orang yang saya nampak di lif pusrawi itu ialah kak ina kl hehehe

Alongxp said...

fuh.. kalau saya,dah tak tau dah camne nak g nih... bukan tau sangat jalan alternatif...

alanbaik said...

Alongxp: Ko kena transfer KL la mcm ni baru boleh feel hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...